• slider adkoerier 7
  • slider adkoerier 8
  • slider adkoerier 1
  • slider adkoerier 2
  • slider adkoerier 3
  • slider adkoerier 4
  • slider adkoerier 5
  • slider adkoerier 6

U heeft per direct een koerier nodig?

Tel 020 447 14 78

7 dagen per week en 24 uur per dag!

wagenpark mobiel

Lastmile zendingen
Wilt u uw zending geleverd hebben in hartje Amsterdam of een andere stad in Noord Holland of Noord Nederland, dan kunnen wij uw “last mile” overnemen. In de stad hebben we te maken met beperkte toegankelijkheid en afgesloten winkelgebieden. Wij zijn hierin gespecialiseerd!

De zendingen worden aangeleverd door u of door onszelf op ons depot in Amsterdam of Marum. Wij bundelen de zendingen en kunnen hierdoor uw zendingen tegen scherpe tarieven meenemen in ons netwerk.

Vaste pendels
Wilt u dagelijks, of af en toe een rit van A naar B, wij plannen deze in en zetten deze vast zodat u altijd verzekerd ben dat deze gereden word.

Technoservices
Heeft u monteurs nodig die simpele technische handelingen kunnen uitvoeren? Ook dat kunnen we verzorgen. Denk hierbij aan het plaatsen van een modem, tv kastje of printer. Dit geldt voor Noord Holland en Noord Nederland.

Warehousing
Wilt u opslag voor uw goederen, dat kan in onze depots, zowel in Amsterdam als in Marum. Ook de bijbehorende werkzaamheden kunnen wij van u overnemen. Dit kan met name in combinatie met Technoservice grote voordelen opleveren.
Wij zijn voorraadhouder van meerdere opdrachtgevers van bijvoorbeeld insulinepompjes. Na opdracht leveren wij binnen 2 uur in heel Nederland. U als klant kunt hier moeiteloos gebruik van maken.

Koeltransport
Altijd en Direct is in bezit van een koeltrailer: Het temperatuurbereik van onze trailer ligt tussen de -25°c en +25°c, hierdoor is deze trailer uitermate geschikt voor transporten waarbij een constante temperatuur vereist is.

Maatwerk oplossing
Wij denken graag met u mee en voor elke zending vinden we de juiste oplossing.

Wilt u meer informatie, mail info@aendlogistiek.nl of bel met onze afdeling verkoop; 06-52310530 of 020-4471478